Paslaugos

Mikludava“ teikia profesionalias paslaugas santechnikos ir šildymo įrangos prekybos ir montavimo srityse. Mūsų klientai – tai daugiausia privačių gyvenamųjų namų savininkai, norintys įsirengti  kokybišką ir jų poreikius atitinkančią šildymo ir vandentiekio sistemą. Daugiametė prekybos ir montavimo patirtis įgalina įmonės darbuotojus teikti aukščiausio lygio paslaugas.

 

Konsultuojame

Įmonės klientus konsultuoja profesionalūs darbuotojai, kurie visuomet pasiruošę patarti santechnikos, šildymo įrangos pasirinkimo bei montavimo klausimais.

 

Montuojame

„Mikludava“ subūrė patyrusių meistrų komandą, galinčią parinkti ir įdiegti tiek paprastus, klasikinius, tiek sudėtingiausius inžinerinius sprendimus. Savo klientams siūlome kvalifikuotą konsultaciją, kokybišką montažą, priimtinas paslaugų ir prekių kainas. Nuo įmonės veiklos pradžios esame sumontavę daugiau nei tūkstantį individualių namų šildymo sitemų.

 

Parduodame

„Mikludava“ gali pasiūlyti visą šildymo ir santechnikos įrangą palankiomis kainomis. Prekiaujame katilais, radiatoriais, akumuliacinėmis talpomis, vandens šildytuvais, siurbliais, hidroforais, katilinių įranga, kaminais, santechnika, ventiliais, vožtuvais, vamzdynais ir jungtimis bei kitomis prekėmis.

 

Siūlomas prekes galite įsigyti atvykę į centrinę parduotuvę „Santechnikos centras“ Marijampolėje, adresu Soties g. 49E arba paskambinę mums svetainėje nurodytais telefonais. Telefonu užsakytas prekes pristatome nemokamai visoje Lietuvoje.

 

Lizingas

Visas svetainėje parduodamas prekes galima įsigyti išsimokėtinai. Daugiau informacijos apie pirkimą išsimokėtinai rasite skiltyje Lizingas.


Schiedel produkcijos garantinis aptanavimas

UAB "Mikludava" patvirtina, kad UAB "Mikludava" laikotarpiu nuo 2014-04-07 parduotoms prekėms, pažymėtoms prekiu ženklu SCHIEDEL, yra taikoma tik UAB "Mikludava" suteikta garantija.