Apie mus

UAB „Mikludava“ – santechnikos bei šildymo įrangos prekyba ir montavimu užsiimanti įmonė, sėkmingai veikianti nuo 2002 metų.

 

Siūlome platų prekių asortimentą geriausiomis kainomis, todėl tikime, galime patenkinti išrankiausio pirkėjo poreikius. Įmonė prekiauja katilais, radiatoriais, akumuliacinėmis talpomis, vandens šildytuvais, katilinių įranga, kaminais, santechnika ir kitomis prekėmis.

 

„Mikludava“ svarbus kiekvienas klientas, todėl įvairiapusis pirkėjų poreikių tenkinimas yra vienas pagrindinių įmonės veiklos principų. Patyrę ir kvalifikuoti „Mikludava“ specialistai pagal individualius poreikius visada parinks tinkamiausią inžinerinį sprendimą ir padės ji įdiegti.



Savo prekes pristatome visoje Lietuvoje. Dėl protingai organizuotos logistikos, pirkinys Jus pasieks per 1-3 darbo dienas arba kitu sutartu metu, kiek įmanoma prisiderinus prie Jums patogaus laiko.
 

Mus taip pat galite rasti centrinėje parduotuvėje „Santechnikos centras“ Marijampolėje, adresu Stoties g. 49e.


Tikimės, kad būsime Jums naudingi.


Schiedel produkcijos garantinis aptanavimas

UAB "Mikludava" patvirtina, kad UAB "Mikludava" laikotarpiu nuo 2014-04-07 parduotoms prekėms, pažymėtoms prekiu ženklu SCHIEDEL, yra taikoma tik UAB "Mikludava" suteikta garantija.